عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا»

90 درصد شهرهای غرب اوکراین برق ندارند

در پی حمله بامداد امروز روسیه به تعداد از شهرهای اوکراین، منابع خبری اعلام کدند که 90 درصد از شهرهای غرب اوکراین بدون برق هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۴۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، ترامواها و ترولی‌باس‌های شهر لوو قادر به حرکت نبوده و ۸۰ درصد از چراغ‌های راهنمایی این شهر کار نمی‌کنند.

همچنین بسیاری از شهرهای غرب اوکراین به دلیل حملات بامداد امروز روسیه، به آب گرم دسترسی ندارند.

روسیه از بامداد امروز دوشنبه (۱۰ اکتبر/ ۱۸ مهرماه) چندین حمله موشکی به مرکز شهر «کی‌یف»، پایتخت اوکراین و چند شهر دیگر در این کشور انجام داده که به کشته شدن ۱۰ نفر و زخمی شدن ۶۰ نفر دیگر منجر شد. روسیه چند شهر دیگر در مناطق جنوبی و غربی اوکراین را هم هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده است.

حملات موشکی روسیه دو روز بعد از انفجار مهیبی در پل «کریمه» که به تخریب بخشی از آن منجر شد، به وقوع پیوست. این پل، تنها محور اتصال روسیه به شبه‌جزیره کریمه است. روسیه در سال 2014 این شبه‌جزیره را که تا آن زمان بخشی از اوکراین بود در پی یک همه‌پرسی به اراضی خود الحاق کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه امروز دوشنبه تأیید کرد که او فرمان این حملات موشکی را برای پاسخ به تخریب پل کرچ صادر کرده است. او هشدار داد هر گونه حمله برای تهدید روسیه با «پاسخ سخت» مواجه خواهد شد./فارس

ارسال نظر